Ski-Doo

Ski doo snöSki doo med nysnö

Ski-Doo snöskoter – upplev sann friheten

Ski-Doo snöskotrar är symbolen för spänning. Kanadensiska Ski-Doo är särskilt populär i sin hemregion i Nordamerika och kända för oöverträffad prestanda och innovation.

Ski-Doo snöskotrar erbjuder enastående kontroll i alla terränger, perfekt för fritids- och äventyrsåkare. Beställ din Ski-Doo snöskoter idag och skapa minnen och äventyr som varar livet ut.

Djup snö

Led

Crossover

Arbete

Mellanstora

Ungdom

  • Ski doo även denna för ungdomSki doo snöskoter för ungdom

    MXZ 120/200

    2024

    Pris från 56 900kr

    MXZ 120 & MXZ 200 öppnar nya vägar för de som nyligen har upplevt Ski-Doo-känslan och är ivriga att bli framtidens stjärnor på både leder och i lössnö!

Ski-Doo tillbehör, reservdelar och förarutrustning

Ski-Doo – ett varumärke med ikonisk status

Ski-Doo är ett varumärke för snöskotrar som tillverkas av Bombardier Recreational Products (BRP). Varumärket är särskilt känt i Kanada och har en ikonisk status. Det grundades av Joseph-Armand Bombardier, som hade en passion för mekanik och snö.

Ski-Doo-snöskotrar är kända för sin höga prestanda och innovativa design, och de används för både rekreation och arbete i snöiga miljöer.

En ledare inom snöskotrar

Ski-Doo snöskotrar, en ledare inom vintersportfordonsindustrin, erbjuder en mångsidig flotta designad för att möta och överträffa förväntningarna hos vinterentusiaster världen över. Varumärket är känt för sin innovation och kvalitet, vilket framgår tydligt i deras olika modeller.

Renegade snöskotrar

För äventyraren som söker spänning i vinterlandskapet är Renegade-serien ett utmärkt val. Med längre drivband för bättre grepp och komfort samt tillgänglighet i både två- och fyrtakts Rotax-motorer, är dessa snöskotrar skräddarsydda för varierande ledförhållanden.

Stort sortiment av snöskotrar för alla

Summit-serien, å andra sidan, är idealisk för dem som vill utforska teknisk terräng. Dessa snöskotrar är extremt följsamma och utrustade med kraftfulla Rotax-motorer, vilket ger dynamisk prestanda och omedelbar respons.

För de som föredrar kombinationen av kraft och stil är Grand Touring och Skandic-serierna perfekta. Grand Touring erbjuder en lyxig körupplevelse med sin kombination av stil, komfort och prestanda, medan Skandic-serien är känd för sin robusta styrka och kapacitet, lämplig för tuffa arbetsförhållanden.

MXZ-serien är inspirerad av tävlingsmodeller och ger en motocross-liknande köregenskap, perfekt för de som söker en adrenalinfylld körupplevelse. Dessa skotrar kombinerar avancerade nyheter med spännande Rotax-motorer.

Ski-Doo har också modeller som MXZ 120 och 200, perfekta för nybörjare eller mindre förare. Dessa modeller erbjuder en balanserad kombination av funktionalitet och pris, vilket gör dem till ett utmärkt instegsval.

För veteraner och nybörjare

Oavsett om du är en erfaren förare eller en nybörjare, har Ski-Doo en snöskoter som passar dina behov. Med en Ski-Doo blir varje vinteräventyr mer spännande, bekvämt och minnesvärt.

Varje modell i deras sortiment representerar en fusion av prestanda, innovation och tillförlitlighet, vilket gör Ski-Doo till ett smart val för den informerade köparen. För att göra din beställning, ställa frågor eller få rådgivning, tveka inte att kontakta oss redan idag.

Redo att ta språnget?
Kontakta oss idag