Lynx

Lynx snöskoterLynx snöskoter

Lynx snöskoter – för professionell användare

Lynx är Europas mest sålda snöskotermärke. Märket uppskattas för sin hållbarhet i tuffa förhållanden och är populärt bland professionella användare som arbetar eller färdas i utmanande terräng.

Crossover

Djup snö

Arbete

Led

Ungdom

Lynx tillbehör, reservdelar och förarutrustning

Lynx – del av BRP sedan 1993

Lynx är ett finskt varumärke för snöskotrar, känt för sin robusta konstruktion och anpassning till de krävande nordiska vinterförhållandena. Företaget grundades i Finland och har sedan dess etablerat sig som en ledande tillverkare inom branschen.

Lynx, ursprungligen känt som Valmet Lynx, har varit en del av Bombardier Recreational Products (BRP) sedan 1993. Dessa finsktillverkade snöskotrar, huvudsakligen sålda i Norden, produceras i Rovaniemi, Finland.

Snöskoter för renskötare

Lynx har en historia av snöskotertillverkning sedan 1969, med de tidiga årens fokus på renskötare i Lappland och jordbrukare i södra Finland. Denna bakgrund har bidragit till Lynx’s rykte som robusta och pålitliga snöskotrar, anpassade för de utmanande nordiska förhållandena.

Lynx ses ofta som ett märke för hårdare användning och utmanande förhållanden. De är populära bland professionella användare och de som åker i tuff terräng.  Ski-Doo däremot har en stark ställning på den nordamerikanska marknaden och är känt för sin innovation och prestanda. De är populära bland både fritidsanvändare och entusiaster, även om Ski-Doo också har arbetsmaskiner.

Robusta snöskotrar

Lynx är känt för sin robusta och pålitliga design, har länge varit en favorit bland vinterentusiaster. Lynx snöskotrar är utformade för att klara tuffa nordiska förhållanden och erbjuder en kombination av prestanda, komfort och mångsidighet.

De är framstående för sin förmåga att hantera utmanande terräng och varierande snöförhållanden, vilket gör dem idealiska för såväl arbete som nöje.

Snöskotrar för alla

Modellen Lynx Adventure är ett utmärkt exempel på varumärkets fokus på familjevänlig rekreation. Den är designad för att ge bekväma och minnesvärda upplevelser för alla åldrar, med avancerad motorteknik och suveräna köregenskaper.

För de yngre äventyrarna erbjuder Lynx Rave 120 & 200 den perfekta introduktionen till vintersport, med snöskotrar som är anpassade för barns behov och önskemål.

För de som söker spänning och utmaningar på snowcrossbanor är Lynx Rave en idealisk modell. Denna renodlade sportsnöskoter är specialdesignad för att prestera under tävlingsförhållanden.

Å andra sidan står 69 Ranger ut som en mästare i kategorin för bredbandsdrivna snöskotrar, med sin kraftfulla prestanda och utmärkta manövrerbarhet.

Lynx-seriens mångsidighet sträcker sig även till modeller som 49 Ranger och Xterrain, som är specialanpassade för att hantera både djupsnö och varierande terräng, från skogar till berg, vilket gör dem till pålitliga följeslagare för de mest äventyrliga utflykterna.

Vänta inte längre

Lynx-snöskotrar erbjuder en unik kombination av robusthet, teknisk innovation och användarvänlighet, vilket gör dem till ett attraktivt val för en informerad köpare som söker en pålitlig och mångsidig vinterfarkost.

För att göra din beställning, ställa frågor eller få rådgivning, tveka inte att kontakta oss redan idag.

Redo att ta språnget?
Kontakta oss idag