Företaget

Kort historia om oss

Vår far och en kompanjon startade detta företag 1939 med ett sågverk,när Boliden startade gruvan i Laisvall. Omkring 1965 köpte han hela företaget själv, han sågade & sålde byggmateriel till mitten på 70-talet. 1946 köpte han en taxirörelse. I slutet av 60-talet började han sälja snöskotrar som han gjorde till sin bortgång 1980. Sedan tog vi över företaget,vi är tre bröder som driver det idag, Kjell, Sture och Urban Sundström. Nu har även Kjells son Magnus börjat jobba som mekaniker hos oss.

Kjell Sundström

Kjell Sundström

Delägare

Äldremannen på bygget. Sköter största delen av försäljningen. Fritiden spenderas gärna i stugan med sin fru.

Sture Sundström

Sture Sundström

Delägare

Teamsäljare för all konfektyr och skyddsutrustning. Sköter snöskottning i Laisvall. Tillbringar spenderar gärna sin fritid i skog och mark med sin hund Vilma.

Urban Sundström

Urban Sundström

Delägare

Spenderar stor del av tiden i verkstan där han sköter reparationer men han sköter även en del av försäljningen. Fritiden spenderas i naturen då han har ett utpräglat jakt- och fiskeintresse.

Magnus Sundström

Magnus Sundström

Mekaniker

Son till Kjell. Tillbringar största delen av tiden i verkstaden. Sköter all service och reparerar våra kunders produkter. Alltid haft ett brinnande intresse för snöskotrar. Har tidigare tävlat i skotercross och kört SM-final i backe.

Funderar du på något?