Om oss

Bröderna Sundströms lokalBröderna Sundströms butik och lokal

Välkommen till Bröderna Sundström AB

Bröderna Sundström är en auktoriserad återförsäljare av BRP:s varumärken som Lynx, Ski-Doo och Can-Am, baserad i Laisvall.

Vi är specialiserade på försäljning, service och reparationer av snöskotrar, fyrhjulingar, gräsklippare, båtmotorer och snöslungor, samt Yamaha-produkter.

Vår historia

Välkommen till Bröderna Sundström, ett familjedrivet företag grundat i hjärtat av Laisvall, bara tre mil från Arjeplog. Vår resa började 1939 när min far och en kompanjon öppnade ett sågverk, samtidigt som Boliden startade sin gruva i Laisvall. Genom åren har vi utvecklats från att vara ett lokalt sågverk till att bli en viktig del i vår gemenskaps utveckling.

Ett djärvt steg

På 1960-talet tog min far det djärva steget att köpa ut sin kompanjon och blev ensamägare av företaget. Från mitten av 60-talet till 70-talet fokuserade vi på sågning och försäljning av byggmaterial. År 1946 utökade vi verksamheten ytterligare genom att köpa en taxirörelse, vilket gav oss en bredare närvaro i vårt samhälle.

60-talet

Ett viktigt kapitel i vår historia skrevs i slutet av 60-talet när vi började sälja snöskotrar. Detta blev en central del av vår verksamhet fram till min fars bortgång 1980. Sedan dess har vi fortsatt att bygga på hans arv genom att utöka vårt erbjudande.

Idag är Bröderna Sundström stolta över att vara en auktoriserad återförsäljare av BRP:s välkända varumärken såsom Lynx, Ski-Doo och Can-Am. Vi erbjuder inte bara snöskotrar och fyrhjulingar, utan även ett brett sortiment av gräsklippare, båtmotorer och snöslungor. Vi är också glada över att kunna erbjuda produkter från Yamaha.

Tradition möter innovation

Vår verksamhet omfattar försäljning, service och reparationer, där vi strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga upplevelsen och service.

Hos Bröderna Sundström är tradition och innovation nyckelord som vi lever efter. Vi ser fram emot att välkomna er till vår butik och verkstad i Laisvall och att bli en del av ert nästa utomhusäventyr.

Varmt välkomna!

Urban Sundström

Redo att ta språnget?
Kontakta oss idag