Din pålitliga BRP återförsäljare

Vi är din återförsäljare av BRP fordon med märken som Lynx, Ski-Doo och Can-Am.

BRP ÅterförsäljareBRP återförsäljare av Ski Doo snöskoter

Högkvalitativa BRP fordon

Vi är en etablerad återförsäljare av BRP (Bombardier Recreational Products) produkter med kvalitetsmärken som Lynx, Ski-Doo och Can-Am och är din pålitlig partner för alla som söker högkvalitativa fritids- och arbetsfordon. Med över 80 års erfarenhet i branschen har BRP etablerat sig som en ledande aktör inom snöskotrar, fyrhjulingar och andra terrängfordon, och Bröderna Sundström är stolta över att erbjuda dessa produkter till sina kunder.

BRP  är känt för sin innovativa design och pålitliga prestanda. Företaget erbjuder en rad produkter som är anpassade för olika terränger och användningsområden. Från snö och vatten till smuts och asfalt. BRP är de typer av fordon som möter de högsta standarderna inom varje kategori. Deras produkter är kända för att kombinera kraft, hållbarhet och teknologisk avancerad design, vilket gör dem till ett populärt val bland både fritidsanvändare och professionella.

Vi är auktoriserade för service på följande märken:

BRP liten logo

Service och Support

Vi erbjuder inte bara försäljning av BRP-produkter utan också omfattande service och reparationer. Deras verkstad är utrustad för att hantera allt från rutinunderhåll till större reparationer. Som auktoriserade servicetekniker har de den expertis som krävs för att hålla dina BRP-fordon i toppskick. Oavsett om det gäller en snöskoter, fyrhjuling eller annan utrustning, kan du vara säker på att få professionell service.

Tillbehör och Utrustning

För att komplettera ditt BRP fordon erbjuder vi ett brett sortiment av tillbehör och kläder. Dessa inkluderar allt från hjälmar och skyddsutrustning till högkvalitativa kläder designade för att hålla dig varm och säker under extrema förhållanden. Alla produkter är noggrant utvalda för att matcha kvaliteten och prestandan hos BRP-fordonen.

Öka livslängden på din snöskoter

En av de största fördelarna med att handla hos oss är den kundservice som vi erbjuder. Med vår förståelse och den passion vi har för BRP, kan vi erbjuda ovärderlig rådgivning och hjälp. Oavsett om du är osäker på vilken modell som passar bäst för dina behov eller behöver råd om underhåll och skötsel, står de redo att assistera.

Lokalisering och Tillgänglighet

Vår BRP återförsäljning och verkstad är bekvämt belägen i Laisvall, tre mil från Arjeplog. Det gör det enkelt för kunder från hela regionen att komma in för inköp, service och reparationer. Vi har ett stort engagemang i vårt lokala samhället och långa erfarenhet vilket är en garanti som din betrodda partner för alla BRP-entusiaster.

Redo att ta språnget?
Kontakta oss idag